Waarom een digitaal visitekaartje?

Waarom een digitaal visitekaartje?

Geen app nodig

Je hebt geen speciale app nodig om je Business Card te creëren. Via je persoonlijke profiel (geleverd bij bestelling) stel je gemakkelijk via het web je visitekaartje samen.

Slechts 1 iemand heeft een Sammy nodig

De persoon die met de telefoon business card (NFC) scant heeft geen Sammy nodig. Zo kun je makkelijk en met iedereen je informatie delen en je netwerk uitbreiden.

Duurzaam

Nooit meer zonder visitekaartjes zitten? Eén Sammy business card is genoeg om je contactinformatie snel en digitaal bij iedereen achter te laten. Snel, modern en unlimited netwerken.

Waterbestendig

Zwetende handen, waterdruppels of gemorste koffie hebben geen invloed op de werking van jou NFC-kaart. Ons product is 100% waterbestendig.

Gebruik zonder limiet

Contactinformatie delen met je digitale visitekaartje is gratis en onbeperkt beschikbaar. Schaf je Sammy aan, creëer je account en je bent klaar om te netwerken!

Secure (AVG-proof)

Je inloggegevens en visitekaartjes worden op een Google Database bijgehouden zodat je ervan verzekerd bent dat de gegevens veilig worden opgeslagen.

Wat is een Smart Business Card?

Smart Business Cards zorgen ervoor dat jij makkelijk en snel, overal ter wereld, je visitekaartje digitaal kan delen met gebruik van NFC-chips. De smart business card wordt daarom ook vaak een NFC Business Card genoemd. Bij het ontvangen van je Smart Business Card krijg je direct een code waarmee je een account kan aanmaken. Bij het aanmaken van je account kun je je profiel samenstellen, hierna ben je klaar om de wereld te veroveren! Tap met een telefoon tegen je smart business card aan en direct zal er een notificatie oppoppen in het scherm. Open de melding en je visitekaartje is gedeeld! Digitaal, snel en Milieuvriendelijk!

Wat is een Smart Business Card?

Papieren visitekaartjes belanden vaak op een grote stapel of bij het vuil. Dit is niet alleen zonde van de impact van je visitekaartje maar ook voor alle bomen die hiervoor omgekapt moeten worden. Smart business cards zorgen hierbij voor verandering. Doormiddel van een slim visitekaartje zal je niet alleen slechts één kaart nodig hebben maar zorg je er ook voor dat er geen visitekaartjes bij het vuil belanden. Op deze manier zorg je ervoor dat je op de lange termijn minder kosten maakt en je steentje bijdraagt aan een beter milieu.

Waarom een Smart Business Card kopen bij Sammy?

Een Smart Business Card zorgt ervoor dat jij nooit meer zonder een visitekaartje komt te zitten. Door het gebruik van NFC-cards heb je slechts 1 kaart nodig voor al je contacten. Sammy biedt hierbij een tijdloos, strak en zakelijk design zodat je digitaal visitekaartje (smart business card) een grote impact op je nieuwe connectie zal hebben. Ben je nog aan het twijfelen welk digitaal visitekaartje bij jou past? Neem dan contact op met de experts van Sammy.