Welk NFC visitekaartje ga jij gebruiken?

Wat is een NFC visitekaartje?


Met een NFC visitekaartje deel je snel gen gemakkelijk al je contactgegevens met gebruik van NFC-technologie. NFC-technologie is tegenwoordig te vinden in elke moderne telefoons. Stel je profiel samen en geef aan welke gegevens jij graag wilt delen met gebruik van je NFC Business card. Wanneer je profiel is samengesteld ben je klaar om te netwerken! Haal het visitekaartje over een telefoon en direct zal er een melding verschijnen. Laat je nieuwe connectie de melding openen en je contactgegevens zijn gedeeld!

Waarom een NFC visitekaartje kopen?


 Een NFC visitekaartje is een innovatie op het gebied van visitekaartjes. Vaak gaan traditionele papieren visitekaartjes verloren omdat ze simpelweg in de zak worden gestoken worden of worden weggegooid. Hierdoor denk je vaak dat je goed hebt genetwerkt maar kan dit achteraf toch tegen vallen. NFC visitekaartjes zijn de oplossing voor dit probleem. Door je gegevens digitaal te delen met een visitekaartje dat gebruikt maakt van NFC-technologie laat je niet alleen een unieke indruk achter maar zal de persoon je gegevens ook direct op zijn telefoon kunnen opslaan. Hiernaast heb je slechts één digitale business kaart nodig in plaats van talloze visitekaartjes die je weggeeft en uiteindelijk in de prullenbak belanden. Door deze verandering wordt netwerken die alleen efficiënter maar ook duurzamer.

Waarom een NFC business card kopen bij Sammy?


Een NFC business card zorgt ervoor dat jij nooit meer zonder een visitekaartje komt te zitten. Door het gebruik van NFC business card heb je slechts 1 kaart nodig voor al je contacten. Sammy biedt hierbij een professioneel en strak design met mogelijkheden voor bedrijven om de achtergrond of het logo aan te passen. Heb je vragen over welk NFC business card bij jou past? De experts van Sammy helpen je graag verder!