Aanbieding!

Custom Smart Business Card

39.99

Altijd je contactgegevens bij de hand hebben en deze snel en contactloos kunnen delen? Met een custom smart business card deel je je contactgegevens makkelijk en snel in één swipe! De custom smart business card maakt gebruik van NFC-technologie, deze technologie zit in zowel Android als Apple telefoons. Maak je persoonlijke profiel aan met de bijgeleverde registratiecode. Vul je profiel aan met de contactgegevens die jij wilt delen en swipe hierna de custom smart business card over een telefoon heen, houdt de kaart tegen een telefoon aan of scan de QR-code. Direct zal jouw persoonlijke pagina wordt gedeeld met het apparaat! Zo heb je geen gedoe met overtypen, invullen of opschrijven, maar heb je binnen één seconde je belangrijkste gegevens aan iemand gegeven. Met 1 druk op de knop kunnen ze direct jouw contactgegevens opslaan en laat jij een onvergetelijke indruk achter. De custom smart business cards kunnen bedrukt worden met ieder gewenst design. Hiernaast hebben de custom smart business cards de optie om een aparte achtergrond en logo in te stellen in de app. Sammy, networking made smart!

Werkt geheel zonder app

Custom design

Waterbestendig

Slechts 1 visitekaartje nodig

Oneindig te gebruiken

Coronaproof

Binnen 5-8 werkdagen geleverd

  • Max. bestandsgrootte: 10 MBPermitted file types: jpg jpeg jpe png gif pdf svg eps ai psd xd ps

  • Vink dit aan als je een aparte QR-code voor ieder individuele smart business card wilt. Vink dit niet aan als je enkel 1 QR-code op alle bestelde kaarten wenst te hebben of geen QR-code in je design verwerkt hebt.

  • Vink dit aan om een foto van de eerste druk per mail te ontvangen. Na goedkeuring van het design zullen we direct beginnen aan de rest van de order. LET OP: De levertijd kan enige vertraging oplopen door het versturen en goedkeuren van een e-proof.

Product totaal

Opties totaal

Totaal

Korting wordt in de winkelwagen verrekend
Hoeveelheid Vaste prijs
1 40.00
2 - 5 35.00
6 - 10 30.00
11 - 25 25.00
26 - 50 20.00
51 - 100 17.50
101 - 200 15.00
201 - 250 12.50

Best Sellers