Custom NFC visitekaartje (bamboe engraving)

Oorspronkelijke prijs was: €65.00.Huidige prijs is: €45.00.

Altijd een duurzame en unieke indruk achterlaten? Ontdek het nieuwe Bamboo NFC Visitekaartje van Sammy, jouw perfecte metgezel voor contactloos netwerken met een natuurlijke twist! Met de nieuwste technologie en het tijdloze karakter van bamboe, combineert dit visitekaartje stijl met milieubewustzijn.

Het Bamboo NFC Visitekaartje maakt gebruik van geavanceerde NFC-technologie die compatibel is met zowel Android- als Apple-telefoons. Creëer eenvoudig jouw persoonlijke profiel met de meegeleverde registratiecode, voeg de gewenste contactgegevens toe en deel met een simpele swipe over een telefoon of scan de bijgeleverde QR-code. Binnen een oogwenk deel je jouw unieke pagina met al je essentiële gegevens, zonder gedoe met typen of invullen.

Dit duurzame visitekaartje biedt de mogelijkheid om het te graveren met jouw eigen design, waardoor het niet alleen functioneel is maar ook een verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Met één druk op de knop (of automatisch) kan je nieuwe connectie al jouw gegevens opslaan en ben jij verzekerd van een onvergetelijke kennismaking. Start vandaag nog met milieubewust netwerken en laat jouw persoonlijkheid stralen met het Bamboo NFC Visitekaartje van Sammy!

Custom Engraving

Oneindig te gebruiken

Slechts 1 visitekaartje nodig

Wij planten 1 boom per bestelling

Gratis verzending

Stap 1: Kies materiaal

Bamboe (Engraving)

Plastic (bedrukking)
 • Stap 3: Upload jouw designs (voor- en achterkant) *

  Max. bestandsgrootte: 10 MBPermitted file types: pdf

 • *

 • Afmetingen en kleur: 85.6mm x 54mm | Afloopgebied van 2mm | Houdt rekening met een marge van 2mm, plaats geen items binnen dit gebied | Het design moet zwart gekleurd zijn (engraving)
  *

 • QR-code: Wil je een QR-code op je kaart die naar jouw profiel verwijst? Verwerk dan een QR-code in je ontwerp die verwijst naar de URL www.sammy.nl (wij vervangen deze QR-code met een link naar je profiel), of geef aan in de notities van je bestelling waar we de QR-code mogen plaatsen.
  *

 • *

Product totaal

Opties totaal

Totaal

Hoeveelheid Korting Prijs
1 - 45.00
2 - 5 10% 40.50
6 - 10 12% 39.60
11 - 25 15% 38.25
26 - 150 20% 36.00
151 - 250 30% 31.50

Best Sellers