Welke Sammy Tap ga jij gebruiken?

Wat is een Sammy Tap?


Met de Sammy Tap deel je jouw digitaal visitekaartje makkelijk en snel met de contactloze nfc buttons van Sammy Creëer een profiel en geef in welke gegevens jij wilt delen met je nieuwe connecties. Ben je klaar met het opzetten van je profiel? Dan ben je klaar om de wereld te veroveren met je Sammy tap visitekaartje. Bevestig de Sammy tap op een telefoon, laptop, waar je maar wilt en tap met een telefoon tegen de Sammy Tap. Direct zal er een melding op de telefoon verschijnen. Open de melding en je gegevens zijn gedeeld! Zo makkelijk kan het zijn, get social, get Sammy.

Waarom een Sammy Tap kopen?


 Papieren visitekaartjes belanden vaak in de prullenbak of gaan verloren. Je kunt het gevoel hebben dat je veel kaartjes hebt uitgedeeld en goed hebt genetwerkt maar merkt dat hier geen leads uit komen. De Sammy Tap NFC buttons zorgen ervoor dat jou visitekaartje een grote impact maakt op je nieuwe connectie. De Sammy tap zorgt ervoor dat je doormiddel van een simpele tap op je de NFC Button van Sammy direct je contactgegevens kan delen. Tap simpelweg een telefoon tegen je Sammy tap aan en direct zal er een melding oppoppen. Open de melding en je visitekaartje is direct gedeeld. Je nieuwe connectie kan nu met 1 klik op de knop je contactgegevens openen en bijvoorbeeld naar je social media pagina of telefoonnummer geleid worden. Aanvullend hierop kan je nieuwe connectie met de handig “add to contact – feature” gemakkelijk je gegevens opslaan. 2 Klikken in het scherm en je staat direct in de contacten van je nieuwe connectie, op deze manier zal je nooit vergeten worden. Kortom, sneller netwerken met een grotere impact en je hebt slechts 1 digitaal visitekaartjes nodig. Bestel je Sammy Tap vandaag nog!

Waarom een NFC button kopen bij Sammy?


Een NFC button ofwel Sammy tap zorgt ervoor waar dan ook in de wereld je digitale visitekaartje kan delen. Door het gebruik van NFC visitekaartje heb je slechts 1 kaart nodig voor al je contacten. Sammy biedt hierbij een tijdloos en strak design zodat je digitale visitekaartje een grote impact op je prospect zal hebben. Ben je nog aan het twijfelen tussen een Sammy Tap of Smart Business Card?  Geen probleem! Neem snel contact met ons op, onze experts helpen je graag verder!