Welk Digitaal Visitekaartje ga jij gebruiken?

Wat is een Digitaal Visitekaartje (contactloos visitekaartje)?


Met een digitaal visitekaartje deel je jouw contactgegevens makkelijk en snel met gebruik van contactloze NFC-technologie. Hiervoor zorg je ervoor dat je niet alleen een geweldige indruk achterlaat maar ook geheel corona-proof via jou contactloos visitekaartje je gegevens kunt delen. Stel je profiel samen en geef aan welke gegevens jij graag wilt delen met gebruik van je digitaal visitekaartje. Wanneer je profiel is samengesteld ben je klaar om te netwerken! Tap met een telefoon tegen je digitale visitekaartje (contactloos visitekaartje) aan en direct zal er een notificatie oppoppen in het scherm. Open de notificatie en je contactgegevens zijn gedeeld!

Waarom een Digitaal visitekaartje kopen?


 Vaak gaan traditionele papieren visitekaartjes verloren omdat ze simpelweg in de zak worden gestoken worden, bij het vuilnis belanden of op een grote stapel worden gegooid. Hierdoor zal je misschien het gevoel hebben dat je goed hebt genetwerkt en naamsbekendheid hebt opgebouwd, maar toch zal dit op de lange termijn tegenvallen. Digitale business kaartjes maken een einde aan dit fiasco. Door je gegevens digitaal te delen met een digitale business kaart laat je niet alleen een unieke indruk achter maar zal de persoon je gegevens ook direct op zijn telefoon hebben. Hiernaast heb je slechts één digitale business kaart nodig in plaats van talloze visitekaartjes die je weggeeft en uiteindelijk in de prullenbak belanden. Op deze manier heb je niet alleen een modern visitekaartje maar draag je ook je steentje bij aan een beter milieu.

Digitale visitekaartje kopen bij Sammy


Een digitaal visitekaartje zorgt ervoor dat jij nooit meer zonder een visitekaartje komt te zitten. Door het gebruik van NFC visitekaartje heb je slechts 1 kaart nodig voor al je contacten. Sammy biedt hierbij een tijdloos en strak design zodat je digitale visitekaartje een grote impact op je prospect zullen hebben. Heb je vragen over welk digitaal visitekaartje bij jou past? Geen probleem, onze experts staan dag en nacht voor je klaar om je te helpen. Graag geven we je vrijblijvend advies of denken we mee in het ontwerpen van een custom smart business card. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.